Logo grootrijswijk.nl


Via de website www.rijswijkseuitdaging.nl komen vraag en aanbod bij elkaar.
Via de website www.rijswijkseuitdaging.nl komen vraag en aanbod bij elkaar.

Ondernemers gaan voor de Rijswijkse Uitdaging

  Zakelijk

De Rijswijkse Uitdaging gaat aanstaande maandag 13 november officieel van start. Het initiatief van het Oranjefonds die de 'Nederlandse Uitdaging' heeft opgezet is de opvolger van de Beursvloer die één keer per jaar in Rijswijk werd georganiseerd.

Rijswijk - Wethouder Marloes Borsboom en voorzitter Ineke van der Wel geven maandag samen met enkele Rijswijkse ondernemers de officiële aftrap van de Rijswijkse Uitdaging. Dit gebeurt bij de Rabobank aan het Generaal Eisenhowerplein 9. De start is om 17.00 uur.

De Rijswijkse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Feitelijk bemiddelt de Rijswijkse Uitdaging in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (geld).
Rijswijkse ondernemers kunnen aangeven welke vraag zij op welke wijze gaan beantwoorden. In ruim zestig andere gemeenten is een dergelijk initiatief reeds succesvol. De Rijswijkse Uitdaging stimuleert bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen. Voorzitter van de Rijswijkse Uitdaging is oud-burgemeester Ineke van der Wel.
Meer informatie over de Rijswijkse Uitdaging op www.rijswijkseuitdaging.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox