Foto:

Knuffelactie bij voetbalwedstrijd

  Sport

Rijswijks Belang organiseert een knuffelinzamelingsactie voor kinderen uit het Sophia kinderziekenhuis.

Rijswijk - Deze actie is geïnspireerd door de spontane actie van supporters van ADO DenHaag. Bij de wedstrijd Feyenoord - ADO DenHaag waren er kinderen uitgenodigd van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Toen de ADO supporters er lucht van kregen dat er (zieke) kinderen onder het uitvak zouden gaan plaatsnemen werd er een knuffel actie opgezet. Honderden knuffels gingen in de 12é minuut vanuit het uitvak naar beneden, daar waar de kinderen zaten. U kunt een video van de actie zien via: https://m.youtube.com/watch?v=DmfzJp_f4iU.

Tweede actie

Donderdag 15 september speelt Feyenoord weer tegen ADO DenHaag en zullen er 1000 kinderen die patiënt zijn bij het Sophia kinderziekenhuis weer plaatsnemen onder het uitvak. Er gaat weer een knuffelactie plaatsvinden! De voorzitter van Rijswijks-Belang Marc Weterings, tevens ADO supporter in hart en nieren, zal deze wedstrijd gaan bezoeken. Hij roept op om zo veel mogelijk knuffels te doneren.

Doneren

Als u knuffels wilt doneren, stuur een mail naar Info@rijswijksbelang.nl of een bericht op de Facebookpagina van de partij en Rijswijks Belang komt de knuffels ophalen. Zij gaan ervoor zorgen dat uw knuffel(s) terecht gaan komen bij de duizend kinderen onder het uitvak!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden