Foto: Tino van Dam

Elke wedstrijd is een finale voor Inter Rijswijk

  Sport

Hoe spannender kan het worden in de top drie van de Topdivisie volleybal? Inter Rijswijk staat nummer drie met 1 punt achterstand op Zevenhuizen. Dit Zevenhuizen staat weer 1 punt achter de nummer 1 Reflex. Klap op de vuurpijl: Reflex en Zevenhuizen spelen de laatste wedstrijd van het seizoen tegen elkaar. Is Inter Rijswijk de lachende derde op 13 april?

Rijswijk - Afgelopen zaterdag speelde Inter tegen de nummer vier, Webton uit Hengelo. Een rete-belangrijke wedstrijd benadrukte Steenbakkers na de gewonnen wedstrijd (3-1). Elke wedstrijd is een finale, je moet nu bij elke wedstrijd 3 punten pakken, aldus coach Willy Steenbakkers. Pas aan het einde van de rit weten we wie er kampioen is. Het is nu wedstrijd voor wedstrijd.

Het was dus ook heel spannend in de Marimbahal want Hengelo gaf zich niet makkelijk gewonnen. De laatste set had net zo goed naar Hengelo kunnen gaan. De emoties liepen dan ook soms hoog op. De wedstrijd lag dan ook korte tijd even stil omdat de coach van Hengelo, Jordan Weggelaar, zich mateloos ergerde aan opmerkingen uit het publiek.

Op 23 maart speelt Inter thuis in de Marimbal tegen Volley Tilburg. Aanvang wedstrijd 19:30 uur.

Meer berichten