Links de nieuwe voorzitter Cees Kouwenhoven en Theo de Reuver, de man die Walking Football introduceert bij RVC / Celeritas
Links de nieuwe voorzitter Cees Kouwenhoven en Theo de Reuver, de man die Walking Football introduceert bij RVC / Celeritas (Foto: )

Walking Football bij RVC / Celeritas

  Sport

Theo de Reuver zet in op 58+

Nico Mos

Walking Football groeit als kool. Om zo de ouderen weer aan het sporten te krijgen. In navolging van onder meer KMD (Wateringen), heeft Theo de Reuver deze vorm van voetballen bij RVC / Celeritas geïntroduceerd. De nieuwbakken voorzitter Cees Kouwenhoven schuift ook aan bij het gesprek.

Rijswijk - "Na mijn positieve ervaring bij KMD, waar Walking Football goed van de grond is gekomen, vroeg ik mij af waarom zou dat niet mogelijk zijn bij een bij een mooie vereniging als RVC / Celeritas", gaf Theo de Reuver antwoordt op de vraag waarom Walking Football bij RVC / Celeritas.

Theo is namelijk sinds 1 november 2018 bij RVC / Celeritas in dienst als hoofd jeugdopleiding. "De jeugd moet hier nog doorgroeien, maar het is een uitdaging. Ook voor Walking Football wilde ik mij, bij deze vereniging, sterk maken. Ik ben helemaal gek van dat spelletje en doe dit ook in samenwerking met het Ouderenfonds Nederland. Ouderen zijn ook mijn doelgroep, die moeten niet achter de geraniums blijven zitten. Het is toch genieten als kinderen en kleinkinderen opa komen aanmoedigen? Intussen hebben zich al 12 mensen gemeld om dit spelletje te spelen. De eerste training hebben ze achter de rug, en zijn met veel enthousiasme bezig geweest. Vooral na afloop werd er nog driftig nagepraat onder het genot van een bakkie.Kijk. De spelers van Walking Football zijn de ambassadeurs van de club. RVC /Celeritas met zijn geweldige ambiance nodigt iedereen vanaf 58 uit om op dinsdagavond het spelletje Walking Football te spelen. Dat betekent wandelend spelen en bewegen, dat is heel belangrijk als je ouder wordt. Je bent van harte welkom".

Aanmelden via e-mailadres dereuvertheo@gmail.com.

"Het voorzitterschap geeft een heel trots gevoel. RVC/ Celeritas is niet zo maar een vereniging, maar bestaat al 111 jaar. Toch beginnen we min of meer opnieuw. Mijn speerpunt is dat alle mensen die hier binnenkomen met een stralend gezicht en trots zijn op de club", aldus Cees Kouwenhoven.

Meer berichten