Peter Aref keert terug bij Semper Altius
Peter Aref keert terug bij Semper Altius (Foto: )

'Mijn karakter past goed bij Semper'

  Sport

Peter Aref terug op het oude nest.

Nico Mos

Hij verliet vorig jaar Semper Altius en koos ervoor om bij Madestein zijn geluk te beproeven. Echter, Peter Aref (25), de speler in kwestie, keert toch weer terug naar Semper Altius. Dat ene jaar bij Madestein is niet geworden wat hij er zich van had voorgesteld. Met hernieuwde energie is hij terug bij zijn (oude) trainer Peter Spruit. En om beslagen ten eis te komen, heeft Peter de gehele zomer door getraind.

Rijswijk - "Ik wil zo fit mogelijk aan de start van de competitie verschijnen daarom trainen we met een groepje spelers gewoon door", antwoordt Peter op de vraag waarom er in de zomer is doorgetraind. Peter, die in het dagelijkse leven glazenwasser is, kijkt er naar uit om weer met zijn vrienden te kunnen ballen. "In de jeugd kwam ik ooit over van Haaglandia naar Semper Altius. Tussendoor ben ik nog één jaartje terug geweest naar Haaglandia, maar ik ben voor mijn vrienden weer bij Semper Altius gaan voetballen. Dat jaartje Madestein moet je zien dat ik op zoek was naar iets nieuws en ook wilde ik samen met een goede vriend voetballen. We probeerden om hem naar Semper Altius te halen, maar dat lukte niet, dus ben ik maar naar Madestein gegaan. Met de spelersgroep had ik het daar wel naar mijn zin. Tweemaal een fantastisch trainingskamp daar meegemaakt en dat was top, maar op voetbalvlak vond ik het tegenvallen".

"Ik ben 100% tweebenig"

"Ik speel het liefst als de middenvelder. Om zo de aanvallen van de tegenstander te ontrafelen. Ik ben een knokker en ik denk dat Semper dat karakter goed kan gebruiken. Ik geeft nooit op. Daarnaast kan de trainer mij overal neerzetten in het team, zo nodig, want ik ben 100% tweebenig. Dat ben ik al van jongs af aan. Ik ben een werker en kan mijn volledig opstellen in dienst van het team. Ook vind ik dat we nu die negatieve spiraal in de derby's tegen Vredenburch moeten gaan ombuigen. Ik heb de voorgaande seizoenen niet veel van ze gewonnen, terwijl wij echt niet minder waren. Daar moet verandering in komen", aldus Peter.

Meer berichten