Red Lions Dames 1 in actie. Foto Olaf Tompot Photography
Red Lions Dames 1 in actie. Foto Olaf Tompot Photography (Foto: Hans Ouwerkerk)

Red Lions Dames slepen twee keer winst binnen

  Sport

Afgelopen zondag speelde het eerste damesteam van de Rijswijkse honk- en softbalvereniging Red Lions twee spannende wedstrijden op eigen veld tegen Catch uit Leidschendam-Voorburg. De dames van coach Ed Hoet komen dit jaar voor het eerst uit in de eerste klasse en draaien prima mee. Het team bereikte dankzij het resultaat van zondag zelfs de voorlopige eerste plaats in hun klasse.

Rijswijk - In de competitie, die ongeveer een maand geleden startte, hebben alle tien de teams nu 8 wedstrijden gespeeld. Afgelopen zondag ontving het eerste damesteam van Red Lions de dames van Catch uit Leidschendam-Voorburg voor een dubbel. Direct in de eerste wedstrijd lieten de Rijswijkse dames van zich horen. Hoewel Catch het eerste punt scoorde in de 2e inning pakte de dames direct vier punten in deze inning en gaven deze voorsprong de hele wedstrijd niet meer uit handen. Ook de tweede wedstrijd schreven de Red Lions op hun naam.

Tot en met 10 juni spelen alle teams in deze competitie twee wedstrijden tegen elkaar. Daarna gaan de bovenste vijf door in de promotiepoule om een plek in de Silver League. Wedstrijden zijn altijd gratis te bezoeken. Op zondag 13 mei zijn er weer volop thuiswedstrijden te zien van diverse teams, waaronder van dit eerste damesteam. U vindt Red Lions op Sportpark Hoekpolder, Weidedreef 2 in Rijswijk. Zie www.redlions.nl

Meer berichten