Brochure bewegingscursussen Beweeg Meer verkrijgbaar

  Sport

De nieuwe brochure Beweeg Meer is uitgebracht. Hierin staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2018. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis, Stervoorde, in het Stadhuis en in de bibliotheek.

Rijswijk - Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek, Hatha Yoga en Countryline-dansen. Deze cursussen worden gegeven in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde. In de Marimbahal kunt u terecht bij Ouderensport Plus met een combinatie van gymnastiek en valpreventie.
Meer bewegen zorgt voor een betere conditie, een grotere spierkracht, een betere coördinatie en meer balans. Speciaal voor de wat jongere senioren die overdag nog aan het werk zijn, worden op de dinsdagavond yogalessen gegeven in Wijkcentrum Stervoorde.
Alle cursussen worden gegeven in groepsverband. De docenten zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers een kopje thee, koffie of iets fris drinken.

Van start
De bewegingscursussen voor senioren gaan vanaf 8 januari 2018 weer van start. Informatie over de cursussen kunt u ook vinden op de website www.welzijn-rijswijk.nl of u kunt bellen naar Welzijn Rijswijk 070 7579206 (op dinsdag, donderdag en vrrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur).

Meer berichten