Logo grootrijswijk.nl


Er met z'n allen lekker op uit tijdens de Avonturendag
Er met z'n allen lekker op uit tijdens de Avonturendag

Beleef echte avonturen in het Elsenburgerbos

  Sport

Het Rijswijkse Elenburgerbos staat op zondag 29 oktober in het teken van avonturen beleven. Dan wordt namelijk de 'Avonturendag Rijswijk' gehouden.

Rijswijk- Ga mee op avontuur en ontdek het water per kano, cross door het bos op een mountainbike, schiet in de roos met boogschieten en/of overwin de obstakels op het obstacle parcours. "Avonturendag Rijswijk is een leuke, sportieve dag in de buitenlucht voor jong en oud", aldus Erik Rovekamp, organisator van het evenement. "Al een aantal jaar droom ik over een evenement in Rijswijk, de plek waar ik opgroeide, de Avonturendag maakt deze droom werkelijkheid".

Tijdens het evenement zijn er diverse activiteiten te beleven. "Bezoekers kopen van te voren een stempelkaart waarmee ze alle activiteiten kunnen doen. Zijn alle stempels binnen? Dan ben je een opperavonturier en krijg je een mooi diploma." Naast kanoën, mountainbiken, boogschieten en een obstacle parcours kunnen bezoekers ook SUP-pen of steppen en zijn er leuke Hollandse spellen te doen. Erik: "Het Elsenburgerbos is een perfecte plek hiervoor. En voor een hapje en een drankje is Herberg Vlietzigt geopend, wat grenst aan het bos."

Avonturendag begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Meer informatie en tickets zie www.facebook.nl/AdvonturendagRijswijk of www.outdoorvalley.nl/Avonturendag-Rijswijk.

Meer berichten

Shopbox