Logo grootrijswijk.nl


Foto: Bas Contant

Beeballveld Red Lions in gebruik genomen

  Sport

Afgelopen zaterdag 8 april heeft Rene van Hemert, sportwethouder in Rijswijk, samen met de beeballers van Red Lions en Power'66 op het beeballveld van Red Lions een klein feestje gevierd.

RIJSWIJK - Met het gooien van de eerste bal vlak voor de eerste competitiewedstrijd is het onlangs gereed gekomen veld voor de allerjongsten officieel in gebruik genomen.

Aangezien Red Lions in de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid en de ruimte in sportpark Hoekpolder beperkt is, is dit veld voor de allerjongsten een welkome aanwinst voor de honk- en softbalvereniging.

Trainen of spelen

Nu kunnen de jongste teams dit veld gebruiken voor hun trainingen en wedstrijden, terwijl op het hoofdveld ook kan worden getraind of gespeeld.

In tegenstelling tot veel andere sporten is het honk- en softbalseizoen afgelopen weekend pas van start gegaan. Tot en met begin oktober worden er wedstrijden gespeeld door de teams van Red Lions.

Alleen in de zomervakantie ligt de competitie een paar weken stil. Naast de beeballers kwamen ook Heren 1, Heren 2, Dames 2, de softbalaspiranten U-17 en de softbaljunioren in actie.

Overzicht

Een volledig overzicht van alle competitiewedstrijden is terug te vinden op de website van de club: www.redlions.nl RHSV Red Lions is de enige honk- en softbalvereniging in Rijswijk.

De vereniging is in 1981 opgericht en speelt sinds 1999 op een eigen veld in Sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef in Rijswijk.

De vereniging heeft een beeballteam, drie meisjessoftbalteams en vier seniorensoftbalteams, zowel dames als heren. Zie www.redlions.nl voor meer informatie over deze Rijswijkse Honk- en Softbalvereniging Red Lions.

www.redlions.nl

reageer als eerste
Meer berichten