Logo grootrijswijk.nl


Foto: Tino van Dam

Inter Rijswijk mist ritme tegen club uit Barneveld

  Sport

Inter Rijswijk verloor zaterdag nipt de thuiswedstrijd tegen Advisie/SSS uit Barneveld. De eerste set werd door de Rijswijkers nog vrij gemakkelijk gewonnen met 25-22.

Daarna zakte de formatie van Willy Steenbakkers volledig door het ijs met als dieptepunt de derde set. Deze set ging met 13-25 naar de formatie uit Barneveld. Er werden veel service- en netfouten gemaakt. Yannick van Harskamp moest worden gewisseld vanwege een knieblessure.

"Als tot twee maal toe van 2-7 terug kan komen in de wedstrijd, dan moet je deze jongens kunnen pakken," aldus een teleurgestelde Steenbakkers. De coach miste 'de honger naar de bal' bij zijn mannen.

Beleving

In de vierde set kwam de beleving helemaal weer terug bij Inter Rijswijk. De Marimbahal kolkte als vanouds. Glansrijk won Inter deze set met 25-18. De beslissende vijfde set was bloedstollend spannend. Een communicatiefout die alleen bij de jeugd mag voorkomen en een cruciale netfout maakte het verschil met Advisie/SSS (13-15).

Ritme

Steenbakkers erkende de cruciale fouten. "We missen ritme. Er moeten meer trainingsuren gemaakt worden en daar beginnen we maandag mee. We hebben nog drie wedstrijden om een mooiere plek op de ranglijst te krijgen" aldus Steenbakkers.

Reageer als eerste
Meer berichten