Burgemeester Rijswijk Michel Bezuijen.(Rijswijk 22-08-17) Foto:Frank Jansen
Burgemeester Rijswijk Michel Bezuijen.(Rijswijk 22-08-17) Foto:Frank Jansen (Foto: Erwin Dijkgraaf)

Michel Bezuijen mag burgervader blijven

  Politiek

Rijswijk - De Rijswijkse gemeenteraad heeft dinsdag in een besloten bijeenkomst besloten burgemeester Michel Bezuijen voor herbenoeming voor te dragen bij de minister van Binnenlandse Zaken. Na een positief besluit van minister Ollongren zal onze burgemeester worden herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar.

Een vertrouwenscommissie uit de gemeenteraad voerde de afgelopen periode gesprekken met vele betrokkenen. Op basis van deze bevindingen nam de gemeenteraad dinsdagavond het besluit de burgemeester voor herbenoeming aan te bevelen.

De besloten vergadering van de gemeenteraad werd voorgezeten door Ed Braam (fractielid Beter voor Rijswijk). Hij vatte het raadsbesluit als volgt samen: "De heer Bezuijen is zichtbaar voor eenieder. Hij luistert goed naar ons als raadsleden, maar vooral ook naar de Rijswijkse burger. Wat dat betreft ziet de raad hem ook voor de komende periode als een echte burgervader voor Rijswijk."

Burgemeester Michel Bezuijen in een eerste reactie: Ik ben mij de afgelopen jaren steeds meer een echte Rijswijker gaan voelen. Ik ben blij dat de gemeenteraad haar vertrouwen in mij heeft uitgesproken en trots dat ik nog zes jaar burgemeester van deze prachtige gemeente mag zijn."

Meer berichten