Ontmoet de frontrunners van de nieuwe economie

  Nieuwsflits

We werken er hard aan om de economie te veranderen. Het moet duurzamer, digitaler, meer circulair en inclusief. Daarom lanceert de regio Rotterdam, Den Haag en Delft gezamenlijk Upstream, een platform én zevendaags festival - van 21 tot en met 27 september - rond de nieuwe economie, waarbij ontmoeten, uitdagen, verbinden en inspireren centraal staan.

Regio- Upstream faciliteert een intensieve samenwerking en uitwisseling van kennis en netwerken tussen een groot aantal 'co-creators' door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops te organiseren via het online platform. Daarnaast is er vanaf september jaarlijks het Upstream Festival, waarbij zeven dagen lang alle ogen gericht zijn op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten.
In de regio zijn negen toonaangevende industrieën: van lucht- en ruimtevaart, port en maritiem, tot biowetenschappen, energie en digitale technologie. Veelbelovende startups als SKOON Energy dat mobiele energieopslag faciliteert en transport-disruptor Hardt Hyperloop, laten zien waarom zij symbool staan voor de nieuwe economie. Upstream heeft voor het festival dat zowel live als online te volgen is, een spannende line-up van innovatieve top denkers uitgenodigd om hun visie op deze nieuwe economie te delen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden