T-Mobile 5G nu ook beschikbaar in Rijswijk

  Nieuwsflits

Het 5G-netwerk van T-Mobile Nederland is nu ook in Rijswijk beschikbaar. Inwoners en bedrijven van de gemeente krijgen de komende dagen toegang tot de mogelijkheden die het 5G-netwerk biedt. Mogelijkheden die volgens de organisatie zorgen voor digitale innovatie van stad en dorp, zodat lokale ondernemers verder kunnen innoveren en inwoners nog meer uit hun smartphone of tablet kunnen halen.

Rijswijk- Rijswijk beschikt binnen een aantal dagen over het T-Mobile 5G-netwerk. Daarmee stapt de gemeente, samen met het grootste gedeelte van de rest van Nederland, in een nieuwe fase van mobiel internet. Eind 2020 is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend.
Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt: "We hebben keihard gewerkt aan onze ambitie een 5G-netwerk van wereldklasse aan te bieden. Een netwerk, dat consumenten ook in Rijswijk toegang geeft tot nieuwe toepassingen, waarmee zij in het dagelijks leven nog meer uit hun smartphone of tablet kunnen halen. Daar zijn we trots op. Omdat T-Mobile 50% van het mobiele dataverkeer in Nederland afhandelt, is een ijzersterk en toekomstbestendig netwerk nodig. Met de lancering van 5G hebben we een netwerk met een ongekende capaciteit, waarmee we het dataverkeer van miljoenen Unlimited klanten kunnen blijven faciliteren."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden