De winnaars van de vrijwilligersprijs in 2019
De winnaars van de vrijwilligersprijs in 2019 (Foto: )

Meld uw vrijwilliger(s) nu aan voor de vrijwilligersprijzen 2020

  Nieuwsflits

Kent u een actieve en betrokken vrijwilliger? En vindt u dat hij of zij het verdient om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Meld deze persoon dan nu aan voor één van de vrijwilligersprijzen. De uitreiking van de prijs zal plaatsvinden in december 2020. 

Rijswijk - Er zijn drie categorieën waar u iemand voor kunt aanmelden:

1. Jongeren (tot 25 jaar) 

2. Individueel (vanaf 25 jaar)

3. Groep (vanaf 2 personen) 

Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Het is vooral belangrijk dat het vrijwilligerswerk wat hij of zij doet van betekenis is voor Rijswijk en/of de inwoners. Onderaan dit bericht leest u hoe u iemand kunt aanmelden. 

Hoe verder? 

1. Alle inzendingen worden verzameld.

2. In september laten wij weten of de door u aangemelde vrijwilliger(s) kans maakt/maken op de prijs.*

3. De jury, met daarin onder andere een winnaar van vorig jaar, bepaalt in september/oktober wie van alle voorgestelde kandidaten doorgaan naar de volgende ronde. 

4. Iedereen kan daarna van 12 oktober tot 6 november per categorie stemmen op hun favoriete vrijwilligers(groepen). 

5. De vrijwilligers(groepen) met de meeste stemmen worden de vrijwilligers van het jaar. 

Alle vrijwilligers bedankt!

De prijsuitreiking gebeurt jaarlijks tijdens het vrijwilligersfeest waar alle Rijswijkse vrijwilligers welkom zijn. Een manier van de gemeente om ‘dank jullie wel’ te zeggen voor alle inzet. Maar dit jaar is dit feest helaas niet mogelijk door het coronavirus. 

Dat het feest niet kan door gaan is heel jammer. Maar ‘dank jullie wel’ zeggen wil de gemeente Rijswijk uiteraard wel! Daarom zorgt de gemeente er dit jaar voor dat alle vrijwilligers een kleine attentie kunnen aanvragen. Hierover vertellen we in oktober meer, wanneer het stemmen op de genomineerden start. 

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op maandag 7 december in het Stadhuis. Wethouder Besteman ontvangt de genomineerden per categorie in het gemeentehuis. 

Een vrijwilliger aanmelden

Wilt u een vrijwilliger of actieve inwoner en/of groep aanmelden voor de vrijwilligersprijzen 2020? Vul het (hiernaast staande) formulier in (één persoon/groep per categorie) en mail deze naar vrijwilligersprijs@rijswijk.nl. U kunt uiteraard wel meerdere personen en/of groepen aanmelden, alleen dan graag op aparte formulieren. 

Aanmeldingen moeten vóór 18 september 2020 binnen zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden