Wethouder Lugthart met alle bedenkers van de genomineerde namen.
Wethouder Lugthart met alle bedenkers van de genomineerde namen. (Foto: Erwin Dijkgraaf)

Wat wordt de naam van het nieuwe sportcomplex?

  Nieuwsflits

De bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan is in volle gang. De eerste contouren beginnen al zichtbaar te worden. Alleen... Hoe gaat dit nieuwe complex heten?

Rijswijk - Volgend jaar is het nieuwe gebouw gereed. Enige tijd geleden riep de gemeente u op om mee te denken over de toekomstige naam van het sportcomplex. Daar kwamen veel reacties op. Alle inzendingen zijn beoordeeld door een jury, die een selectie heeft gemaakt van vijf namen. De geselecteerde namen zijn geworden: De Els, De Diamant, De Altis, Huis van de Sport en Samen Sporten. 

Stemmen

Eén van deze namen wordt straks de naam van het sportcomplex. U kunt bepalen welke, door te stemmen op één van de namen. Dat kan tot 29 juni via www.rijswijk.nl/naamsportcomplex. Daarna zal de winnende naam bekend worden gemaakt.

Veel reacties

Wethouder Sport Björn Lugthart: “Op onze vraag om mee te denken over de naam voor het sportcomplex kregen we enorm veel reacties. Daar zijn we heel blij mee en het geeft aan hoe het leeft. Ik hoor van veel mensen dat ze uitkijken naar het moment waarop het sportcomplex gereed is. Volgend jaar is het zo ver. Dan staat er een multifunctioneel sportcentrum, waar op hoogwaardig niveau kan worden gesport, waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten en waar we trots op kunnen zijn!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden