Foto:

Weekendafsluiting en nachtafsluiting Sijtwendetunnels (N14)

  Nieuwsflits

Rijkswaterstaat sluit in het weekend van 19 tot 22 juni in verband met regulier onderhoud aan de stroomvoorziening de tunnels in het Sijtwendetracé in de N14 af. Ook in de nacht van 3 op 4 juli zijn de Sijtwendetunnels afgesloten voor dit reguliere onderhoud. De tunnels zijn in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in de Sijtwendetunnels (Spoortunnel, Parktunnel en Vliettunnel) in het weekend van vrijdag 19 juni 21.00 uur tot maandag 22 juni 05.00 uur en vinden plaats in de nacht van vrijdag 3 juli 21.00 uur tot zaterdag 4 juli 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de N44, A12 en A4. De informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

 Extra reistijd

Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten. 

 Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Met dit onderhoud aan de stroomvoorziening zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat u veilig door de tunnels kunt blijven rijden.

 Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 – 8002 (gratis).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden