Foto:

Etalage-expositie 'KATTEN' - schilderijen van Jacqueline Stubenitsky

  Nieuwsflits

Bij Arti-Shock kunnen bezoekers ondanks het coronavirus gewoon een expositie bekijken. De galerie is nog tot nader bericht gesloten, maar er is wel een nieuwe etalage-tentoonstelling te bekijken. Afgeschermd door etalageglas kan iedereen veilig naar katten-schilderijen kijken.

Rijswijk - Jacqueline Stubenitsky zou eigenlijk een expositie hebben met haar 'Imaginaire Tuinen' waar ze al drie jaar aan werkt, schilderijen van door haar gedroomde tuinen (mogelijk of onmogelijk ...). Helaas kwam daar corona tussen en wordt die expositie nu een jaartje uitgesteld. 

Stubenitsky werd geïnspireerd door iets dat ze las over Elizabeth Blackadder. Deze Schotse kunstenares schildert veel bloemen en planten, maar ook haar katten op een tapijtje. Stubenitsky’s eigen katten worden dit jaar 19, en omdat we vandaag de dag wel erg met onze eigen sterfelijkheid worden geconfronteerd, leek het haar goed om hen eens vast te leggen in al hun specifieke houdingen. Maar eigenlijk staan ze ook voor deze gedwongen huiselijke tijd. Een tijd die voor ons heel vreemd is, maar voor hen - en voor de rest van de natuur - de gewone dagelijkse kost. In vrolijke kleuren, met de boodschap dat het leven ook gewoon doorgaat, toont Stubenitsky deze serie als 'etalage-expositie'. 

Contactloze verkoop

De etalage-expositie is te zien van 21 mei t/m 20 juni 2020Wie geïnteresseerd is in een werk, kan contact opnemen via artishockrijswijk@gmail.comDe galerie regelt dan contactloze verkoop!

Over Arti-Shock

Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. Meer info is te vinden op: www.arti-shock-rijswijk.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden