<p>Anna en Ksenia zien een fotoshoot echt als het maken van een kunstwerk.&nbsp;</p>

Anna en Ksenia zien een fotoshoot echt als het maken van een kunstwerk. 

(Foto: Art Photo Projects )

‘Iedereen kan een echt model zijn’

  Nieuwsflits

Iedereen kan er uitzien als een model. Dat is het credo van Art Photo Projects. Met hun bedrijf maken zij sprookjesachtige foto’s. Die foto’s maken zij op een bijzondere manier, namelijk met een drone vanuit de lucht.

Robbert Roos

Rijswijk - Anna en Ksenia zijn de drijvende krachten achter Art Photo Projects. Met hun bedrijf houdt dit tweetal fotoshoots in een sprookjesachtige setting voor alle mensen die het leuk vinden. “Bij ons kan echt iedereen model zijn, want wij vinden dat iedereen mooi is en een droommoment waard is”, legt Anna uit. “Dus poseerervaring, je lengte, maat, of leeftijd maakt voor ons niets uit.” Als model deed Anna jarenlang ervaring op en weet inmiddels precies hoe je iemand mooi in beeld brengt. “Ik heb echt niet het perfecte lichaam en ben ook niet het ideale catwalkmodel. Ik weet wel veel van poseren. Die kennis en ervaring kan ik bij Art Photo Projects inzetten om iedereen te laten stralen in een bijzondere setting.”

Creativiteit

Waar Anna als art-director verantwoordelijk is voor de styling is Ksenia de dronepiloot die de beelden vanuit de lucht vastlegt. Daarnaast werkt Art Photo Projects samen met professionele fotografen over de hele wereld. In veel fotoshoots worden bloemen gebruikt. Daarvoor heeft Anna nauw contact met kwekers. “We hebben met al onze partners een kwalitatieve en creatieve samenwerking.” Sommige materialen die we gebruiken bij de fotoshoots worden aangeschaft, maar soms komen die ook op een bijzondere manier op Anna’s pad. “Laatst kreeg ik een cadeautje van mijn vriend dat was verpakt in rozenblaadjes. Prima materiaal om bij een volgende sessie in te zetten.”

Internationaal

Art Photo Projects is gevestigd in Rijswijk, maar doet fotoshoots door heel Nederland en in Europa (als het reizen weer is toegestaan). “De shoots met een drone hebben we bedacht om ook tijdens corona creatief te kunnen blijven en mensen op afstand te kunnen shooten. Zo wordt er toch afstand behouden en heb je maximaal maar twee mensen nodig.”

Art Photo Projects

Anna en Ksenia zien een fotoshoot echt als het maken van een kunstwerk. Een uniek beeld met het model als stralend middelpunt. Benieuwd naar het werk van Art Photo Projects en wil je weten hoe je er zelf uit zou kunnen zien? Neem dan eens een kijkje op Instagram: www.Instagram.com/artphotoproject, Youtube: www.Youtube.com/artphotoprojects, of website: www.artphotoprojects.world

‘Met al onze partners een kwalitatieve samenwerking’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden