<p>Ook de jonge bewoners van Parkrijk roepen u op te stemmen voor de actie &#39;Ton voor een tuin&#39; voor stichting Our House op www.karinstuintips.&nbsp;</p>

Ook de jonge bewoners van Parkrijk roepen u op te stemmen voor de actie 'Ton voor een tuin' voor stichting Our House op www.karinstuintips. 

(Foto: )

Initiatief ‘Ton voor een tuin’ voor de stichting Our house

  Nieuwsflits

Toen de moeders Zeren, Maria en Marinka uit RijswijkBuiten de actie 'Ton voor een tuin' zagen op de website www.karinstuintips.nl twijfelden ze geen moment. Met deze actie kunnen zij een tuinton winnen die helemaal gevuld is met tuingereedschappen. Dat doen zij niet voor zichzelf, maar voor een moestuin voor stichting Our House.

Rijswijk - "Het is al een tijdje bekend dat het geweldige wooninitiatief voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, stichting Our House in onze wijk gevestigd gaat worden", vertelt Marinka Koorneef, een van de moeders die het initiatief voor de actie namen. Zelf heeft ze ook een kind met een beperking dus ze weet hoe belangrijk het werk van de stichting is. "Ik ken de oprichter van stichting Our House vrij goed en werk zelf ook met de doelgroep. Wij wilden als bewoners van de gezellige buurt Parkrijk de stichting laten weten dat ze van harte welkom zijn in onze mooie wijk RijswijkBuiten en dat we niet kunnen wachten om kennis te maken." Een mooier welkom met een leuk kado kunnen we ze natuurlijk niet geven. Omdat we ook nog eens gehoord hebben dat een moestuin een grote wens is konden we niet anders dan dit initiatief aanmelden in de hoop dat we door de selectieronde heen kwamen." De actie is afkomstig van de site www.karinstuintips.nl; een initiatief van de bekende cabaretier en zangeres Karin Bloemen die haar oude hobby weer heeft opgepakt. "Ik wil ook graag maatschappelijke organisaties ondersteunen. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen. Om dit financieel haalbaar te maken zijn we gestart met een doneeractie, Karins ‘een ton voor een tuin', deze doneeractie is een initiatief van Stichting een ton voor een tuin", laat ze op haar website weten. Marinka, Maria en Zeren roepen iedereen in Rijswijk op om te stemmen. "We willen deze ton graag kado doen." Stemmen kan tot 1 maart waarna de 6 finalisten strijden om de prijs een 'Ton voor een tuin.'

U kunt op de website van karinstuintips.nl bij het balkje stemmen naar het filmpje van Our House scrollen en daar uw stem uitbrengen. Tot en met 1 maart kunt u stemmen, delen, liken en het bericht doorgeven aan iedereen die u kent. Link: https://youtu.be/46TyrS6qAss Uit alle inzendingen worden 6 finalisten gekozen waarna de winnaar er uiteindelijk vandoor gaat met de ton vol tuinspullen. De bewoners danken Madimage voor het filmen.

Stem voor Stichting Our House

'Een mooier welkom kunnen we ze niet geven'

Robbert Roos

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden