<p>&nbsp;Elke dinsdag en woensdag is het buitenterrein van Don Bosco een leuke speelplek waar je kunt spelen, ontspannen en genieten.&nbsp;</p>

 Elke dinsdag en woensdag is het buitenterrein van Don Bosco een leuke speelplek waar je kunt spelen, ontspannen en genieten. 

(Foto: Don Bosco Rijswijk )

Kom jij ook meespelen in Don Bosco’s achtertuin?

  Nieuwsflits

Heb je het ook zo moeilijk met het lange thuis zitten? Misschien ben je het al een hele tijd zat. En hoe lastig is het voor een spring-in-t-veld als jij nu je al een tijdje niet mag sporten? Herken je dit? Dan is de achtertuin van Don Bosco voor jou de juiste plek!

Rijswijk - Elke dinsdag en woensdag is het buitenterrein van Don Bosco een leuke speelplek waar je kunt spelen, ontspannen en genieten.

Samen met leeftijdsgenootjes bouwen we een heus kampvuur (wel veilig natuurlijk), doen we een spannende speurtocht en gaan we met elkaar lekker apenkooien om onze energie kwijt te raken. En weet je wat het mooie is: jij kiest waar je zelf zin in hebt!

Kosten en tijden

De kosten voor zo'n heerlijke spelmiddag bedragen €6 per persoon per middag. Je kunt je aanmelden op dinsdag vanaf 14.30 en op woensdag vanaf 13.00 uur. De eindtijd is op dinsdag 17:00 en woensdag 15:30 uur. Je kunt al meedoen vanaf dat je 4 jaar oud bent.

Mail voor een plekje

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Stuur dan een mailtje naar: ikdoemee@donboscorijswijk.nl Uiteraard werken wij volgens de geldende richtlijnen van het RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden