<p>De Natuurtuin in Rijswijk houdt een aangepaste open dag.&nbsp;</p>

De Natuurtuin in Rijswijk houdt een aangepaste open dag. 

(

Foto: John Beentjes 

)

Elkaar ontmoeten tijdens Open Dag Natuurtuin

  Nieuwsflits

Op zondag 11 oktober verzorgt de Natuurtuin in het Wilhelminapark weer een aangepaste Open Dag. De vrijwilligers van de Stichting Natuurtuin Wilhelminapark willen de bezoekers graag weer ontmoeten en vertellen over de bijzonderheden van de tuin aan de hand van het onderhoud, de natuurlessen en de inventarisaties. Het belooft een ontmoetingsdag te worden.

Rijswijk - Het programma biedt de bezoekers de mogelijkheid om alleen of in gezinsverband een mooie uitgezette wandeling te maken door de tuin. De verwachting is dat er in deze periode interessante paddenstoelen te zien zijn. Verder zijn er veel vruchten en zaden. De imkers kunnen op afstand vertellen over de fascinerende wereld van de honigbij en de wilde bijen. Tevens kan er honing worden gekocht. De opbrengst van de verkoop van de honing gaat naar goede doelen.

Let op:

De blokhut is dit keer niet toegankelijk. Vanwege de noodzakelijke maatregelen rondom corona zijn alle activiteiten buiten in de open lucht. Bezoekers kunnen de rondwandeling en het bezoek aan de bijenstal op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 16.00 uur ondernemen.

Robbert Roos
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden