Foto:

Pimp Theatershow 5 oktober 2020 in Rijswijkse Schouwburg

  Nieuwsflits

Komt er 2e Lockdown, niemand die het weet! Lopen de IC’s weer vol, niemand weet het! Is er binnen nu en een paar maanden een vaccin voorhanden, niemand weet het! Een ding weten we wel! We gaan de bühne weer op! Soms met 2 shows op een dag maar soms ook in een Marathonversie. Want dat is de manier zoals Milo Berlijn, de artiest van dienst, het aanpakt.

Rijswijk - De PIMP Theatershow, de show die een vrolijke inkijk in de wereld van de gastvrijheidsverlening geeft, is weer terug op de planken. Milo Berlijn etaleert zijn rijke, inspirerende ervaring in de hospitality en horeca in een aantal (identieke) shows, verspreid over de dag die met evenveel energie de zaal ingeblazen worden.

Welkom

De PIMP Theatershow of Marathon is het medicijn tegen covid-19. Flexibiliteit is onderdeel geworden van het nieuwe normaal. De PIMP Theatershow speelt daar vakkundig op in.

In de Marathon versie is iedereen welkom op het tijdstip dat het beste past in zijn of haar schema. Van ontbijtsessie tot Late Night Finale. En organisaties, die gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben, kunnen zo in één keer een grote groep medewerkers of relaties uitnodigen.

Natuurlijk komt het ‘nieuwe gastvrije normaal’ ook aan de orde. Dat kan niet anders in een maatschappij die van tape, spatschermen en mondkapjes aan elkaar hangt. Milo zet het virus op zijn plaats, zoals dat van hem verwacht mag worden: met sappige anekdotes, hilarische voorbeelden en een schep humor.

Onszelf zijn

De PIMP Theatershow is een aanstekelijke show waarin de menselijke verhoudingen en ons (on)vermogen om spontaan en attent te handelen centraal staan. Maar bovenal is het een directe uitnodiging om weer eens lekker met elkaar te lachen in deze onzekere en rare tijden.

Op 5 oktober staat Milo Berlijn met de PIMP Theatershow in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk Kijk voor meer informatie en reserveren op www.pimptheatershow.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden