Kom heerlijk Happen en Stappen

  Evenement

Een lekker avondje uit eten en actief stappen binnen het centrum. Met Happen en Stappen gaat het gebeuren. Op één avond krijgt u een overheerlijk 4-gangendiner in vier restaurants. Elke gang in een ander restaurant en al wandelend genieten van het mooie Oud-Rijswijk!

Rijswijk - Op woensdagavond 28 maart vindt de derde editie van Happen en Stappen in Rijswijk plaats: "Er zijn eerder twee succesvolle edities georganiseerd, dus een derde kon natuurlijk niet uitblijven. De aanmeldingen gaan dit keer heel erg hard", aldus Renée Turion, organisator van Happen en Stappen.

De restaurants die meewerken aan Happen en Stappen zijn Italiaans restaurant Maximo, Grieks restaurant Olympia, Spaans restaurant Carina Tapas en Ton's Muziek- en Eetcafé. "We hebben heerlijke gerechten bedacht, waarvan we zeker weten dat deze goed zullen smaken", zegt Carina van Cariña Tapas. Elk gerecht wordt aangevuld met een bijpassende wijn of andere drank naar keuze. Aan het eind van de avond wordt er gezellig afgesloten bij Ton's Muziekcafé.


Deelnemen
Voor meer informatie en aanmelden voor Happen en Stappen, neem een kijkje op www.Happen-en-Stappen.nl.

Meer berichten