Paul Metcalfe kruipt in de rol van Rod Stewart.
Paul Metcalfe kruipt in de rol van Rod Stewart. (Foto: Ed iGROOVER)

Rod Stewart Story; Some guys have all the luck

  Cultuur

Eindelijk een grote show rondom één van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Deze grote hit uit Engeland te zien nu te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger, die bijna niet van echt te onderscheiden is en een geweldige liveband!

Rijswijk - Hij beweegt als Rod Stewart, hij lijkt op Rod Stewart en hij heeft het rauwe, hese stemgeluid van Rod Steward. Daarom is de Britse rockzanger Paul Metcalfe de ideale vertolker van de hits van 'sir' Rod. Bij hun concert 'Some guys have all the luck' waan je je bij een optreden van Rod Stewart zelf: "Ik probeer iedere bezoeker het gevoel te geven dat ik speciaal voor hem of haar zing. Net zoals Rod dat doet. Noem Rod Stewart gerust een icoon in de internationale muziekindustrie: een podiumpersoonlijkheid die speelt met zijn publiek en imago. "De blanke met de zwarte stem', noemen ze hem. Een unieke showman die gevoel voor humor koppelt aan een feilloze antenne voor trends in de rockmuziek.

Het theaterconcert 'Some guys have all the luck' neemt het publiek mee in het bijzondere leven en de gouden carrière van Rod Stewart. Daarmee vertelt de show het verhaal van de straatzanger die uitgroeit tot internationaal rockidool. Eerst treedt hij op met bandjes, maar als hij kiest voor een solocarrière is hij de eerste die het presteert om tegelijk in de Engelse als in de Amerikaanse hitlijsten een nummer-één positie te bereiken. Tientallen jaren stond hij aan de top, niet alleen als solozanger, maar ook door bijzondere samenwerkingen met collega-pophelden als Ron Wood en Stevie Wonder.

The Rod Stewart Story is zaterdag 29 februari om 20.00 uur te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Kaartjes kosten €33,- per persoon. Meer informatie over de show en kaartverkoop is te vinden op www.rijswijkseschouwburg.nl of bel 070-3360336.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden