De rol van de Kleine Zeemeermin wordt vertolkt door Sita.
De rol van de Kleine Zeemeermin wordt vertolkt door Sita. (Foto: Nick van Ormondt )

Familiemusical De Kleine Zeemeermin

  Cultuur

Van de redactie

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op zondag 12 mei is de spetterende familievoorstelling te zien in De Rijswijkse Schouwburg.

Rijswijk - Wie is er niet opgegroeid met dit prachtige verhaal. Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje. Wat erg is dat. Zal de Kleine Zeemeermin haar geliefde prins ooit weer zien? In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Kom verkleed

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Wil je de sterren persoonlijk ontmoeten? Dat kan; na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Dus trek je mooiste kleren aan en dans. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Kaarten
De musical De Kleine Zeemeermin is op Zondag 12 mei om 16.00 te zien bij De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10. Kaartprijs v.a. € 20,05, exclusief reserveringskosten. Reserveringen en verkoop van kaarten via: www.rijswijkseschouwburg.nl of telefonisch via 070-3360077. Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

Winactie

De voorstelling gratis bijwonen? Beantwoord dan de volgende vraag; Hoe heet het populaire tovenaarsduo wat meereist naar de betoverende onderwaterwereld? Stuur je antwoord naar redactie.gr@persgroep.nl Onder de goede inzendingen verloten wij twee kaarten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden