Nog meer bekende artiesten op het Strandwalfestival 2019


Foto: Frank Jansen

Nog meer bekende artiesten op het Strandwalfestival 2019

  Cultuur

De organisatie van het festival maakt nog meer namen bekend. Xander de Buisonjé, Nienke Plas en Diaz & Bruno zijn de nieuwste aanwinsten van toch al een opvallende line-up. Eerder werd al bekend dat zangeres Shirma Rouse en hiphopper Caza in september op het podium zullen staan. Via social media kanalen maakt de organisatie komende weken nog meer grote namen bekend. Vers van de pers: The Clarks komen naar Strandwal By Night.

Rijswijk - Vrijdag 13 september vindt de eerste editie van Strandwal Helemaal FRESH plaats. En het belooft een spetterende eerste editie te worden: naast Caza staan ook Nienke Plas en Diaz & Bruno op het podium. Nienke Plas is een bekende vlogger, comedian, presentatrice en veelbelovend zangeres. Haar eerste single Vrijdag stond twee weken in de top 25 en ze is nog lang niet klaar met muziek maken. Diaz & Bruno zijn nog niet eens 4 jaar samen maar treden op alsof ze elkaar hun hele leven al kennen. Ze staan bekend om hun ´positive vibes´ en met de draaitafelskills van Diaz en Bruno met microfoon in de hand, wordt Strandwal Helemaal FRESH sowieso een groot feest.

Xander de Buisonjé op Strandwal By Night

Natuurlijk presenteert hij verschillende programma´s, maar hij zingt toch vooral de sterren van de hemel in het Nederlands en Engels. Hij brak door met Volumia! en staat nu op grootse feesten als Vrienden van Amstel LIVE! Xander de Buisonjé komt zaterdag 14 september naar Rijswijk. Maar dat is nog niet alles: de legendarische coverband The Clarks maken van Strandwal By Night een groot feest met herkenbare rock classics. Ze zijn natuurlijk niet voor niets één van de bekendste en meest succesvolle coverbands van Nederland. The Clarks traden al over de hele wereld op, maar 14 september staan ze uiteraard op het podium in Rijswijk.


Volledige Line-up
Het Strandwalfestival vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Benieuwd naar de ruim acht andere headliners van 2019? De komende weken worden meer artiesten van de line-up bekend gemaakt op de socials van het festival. Wil je talenten vertonen? Wij zijn op altijd op zoek naar zangeressen, dansgroepen, sporttalenten, theatermakers en muzikanten. Of wil je liever een kraam huren op de Strandwalmarkt voor je workshop of informatiekraampje? Ga dan naar www.strandwalfestival.nl en meld je aan. Hier vind je ook aanvullende informatie over jet evenement en de artiesten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden