De zangers van De dag dat ik Robert Long ontmoette.
De zangers van De dag dat ik Robert Long ontmoette. (Foto: )

De dag dat ik Robert Long ontmoette

  Cultuur

Rijswijk - Robert Long zou dit theaterseizoen 75 jaar geworden zijn: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Maaike Widdershoven, Julia Herfst, Wil van der Meer en Roberto de Groot brengen een eerbetoon aan Robert Long in de Rijswijkse Schouwburg.

Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! Het publiek wil meestal dat de originele songs door de 'meester' zelf worden gezongen. Als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd. De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Ze worden muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

De dag dat ik Robert Long ontmoette is op 28 februari om 20.00 uur te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Tickets via www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden