Foto:

Het drukke stadsleven te zien bij Galerie Arti-Shock

  Cultuur

In de komende expositie in Galerie Arti-Shock presenteert schilder Dimitris Voyiazoglou recent werk. In zijn schilderijen geeft hij met losse toets het drukke stadsleven - zowel 's avonds als overdag - weer, maar ook rustige waterlandschappen. Aanstaande zondag 17 februari wordt de tentoonstelling geopend.

Rijswijk - Hoewel van jongs af aan geïnteresseerd in schilderen, ging Dimitris Voyiazoglou scheikunde studeren. Na een jaar in het Griekse leger, kwam hij te werken bij het Europees Octrooibureau in Nederland. Hier begon hij te schilderen en heeft hij verschillende opleidingen gevolgd, waaronder aan de Vrije Akademie in Den Haag. Voyiazoglou ontdekte een grote drang om schoonheid weer te geven op doek. "Schoonheid ontroert me. Ik geloof dat schilderen een van de vele manieren is om dit gevoel van ontroering uit te drukken."

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 17 februari om 15.00 uur. De opening wordt muzikaal omlijst door Darina Veen en Fred Omskerk, die de tango gaan dansen. Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.

Over Arti-Shock

Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zondag 17 februari t/m donderdag 7 maart 2019 (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden