Het duo Katherina & Miranda brengt een romantisch concert naar de Bonifatiuskerk.
Het duo Katherina & Miranda brengt een romantisch concert naar de Bonifatiuskerk. (Foto: )

Romantische werken in de Bonifatiuskerk

  Cultuur

Door de redactie

Luister dit weekend naar Bach, Saint Saëns, Debussy en andere componisten. Het hobo- en harpduo Katherina & Miranda verzorgt aanstaande zondagmiddag een concert in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Met als titel 'Romantische werken' staat er veelbelovende hobo- en harpmuziek op het programma. Het concert vangt aan om 15.00 uur.

Rijswijk - Met als titel 'Romantische werken' staat er op zondagmiddag 17 februari diverse mooie werken op het programma. Zo kunt u luisteren naar Siciliano (Bach), Rêverie (Debussy), Sonate op. 166 (Saint Saëns), The Moldau (Smetana), Après un rêve (Fauré), Romanze der Giulietta uit de opera "Montecchi e Capuletti" (Bellini) en Ommagio a Bellini (Pasculli).

Muzikaal duo

Katharina & Miranda zijn een professioneel muzikaal duo en hebben elkaar ontmoet op het Conservatorium in Rotterdam. Hun repertoire is veelzijdig, maar de focus ligt op romantische muziek en opera.

Miranda heeft haar bachelor afgerond op het conservatorium van Rotterdam met als hoofdvak harp en als bijvak jazz improvisatie. Zij treedt regelmatig op in verschillende settingen (kamermuziek, solo, orkest, begeleiding) en heeft onder bekende dirigenten gespeeld zoals Valery Gergiev.

Katharina heeft haar bachelor in Berlijn behaald en haar master in Rotterdam. Zij treedt regelmatig op bij onder andere het Radio Filharmonisch Orkest.

Concertserie

Het concert vindt plaats in het kader van de concertserie 'Muziek in de Bonifatius', waarbij er elke maand een muzikale voorstelling in de kerk gepland staat. De Bonifatiuskerk ligt aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen. U bent van harte welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden