Cursus moderne kunst

  Cultuur

Rijswijk - De afgelopen 30 jaar heeft Museum Rijswijk met groot succes cursussen kunstgeschiedenis verzorgd. Op maandag 21 januari beginnen er twee bijzonder interessante cursussen. Op maandagochtend de cursus Moderne Kunst 1920-1940 en op maandagmiddag de cursus De Villa's van de Veneto; Palladio en het luxe leven. De cursussen worden gegeven door een eerstegraads lesbevoegde kunsthistorica met meer dan 30 jaar ervaring.
De cursus Moderne Kunst 1920-1940 bestaat uit vier bijeenkomsten op 21 en 28 januari; 11 en 18 februari 2019 van 10.45 tot 12.30 uur. Deelname kost €60,-. Villa's van de Veneto telt eveneens 4 bijeenkomsten op dezelfde dagen maar dan van 13.30 tot 15.15 uur. Deelname bedraagt € 55,-. Aanmelden kan bij Museum Rijswijk.

Nieuws

Rijswijk - U heeft een nieuwtje of u gaat iets organiseren en u wilt dat heel Rijswijk dit weet? Stuur u bericht dan naar de redactie. Dat kan via redactie.gr@persgroep.nl. Nog makkelijker is het wanneer u uw bericht via de site met ons deelt. Daarvoor gaat u naar www.grootrijswijk.nl en klikt op de button 'schrijf mee'. De rest wijst zich vanzelf.

Netwerk Café

Rijswijk - Op vrijdag 1 februari wordt in Arti-Shock van 16.30 tot 18.30 uur het eerste Netwerk Café van het nieuwe jaar georganiseerd. Deze keer is de spreker Geer Huybers, beeldend kunstenaar en werkend lid van Arti-Shock. Hij komt onder andere vertellen over zijn ervaringen als tentoonstellingmaker en -inrichter. Geef je in verband met de catering wel graag van te voren op via artishockrijswijk@gmail.com.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden