Kinderen konden tijdens de Winterfair op de foto met de Kerstman.
Kinderen konden tijdens de Winterfair op de foto met de Kerstman. (Foto: )

Winterfair voor aangepaste kinderfiets

  Cultuur

Villa ExpertCare (voorheen Kinderhotel Mappa Mondo) hield zondag 16 december een Winterfair met een speciaal doel. Ze willen graag een aangepast kinderfietsje aanschaffen voor de kinderen die hier wonen.

Rijswijk - Bij Villa Expert Care verblijven chronisch en ernstig zieke kinderen en hun ouders. Wil je helpen om dit kinderfietsje te kunnen kopen, doneer dan op NL82RABO0307519619 t.a.v. Winterfair Rijswijk. Op de Winterfair waren leuke kerstartikelen te koop en er was van alles te doen zoals op de foto gaan met de Kerstman, je laten schminken en knutselen. Ook was er erwtensoep, glühwein, chocolademelk te drinken, allemaal lekker warm.
Expert Care Rijswijk aan de Huis Te Landelaan 9 - 11 heeft een mooie, grote en afgesloten tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen of luieren. In de snoezelkamer worden op een prettige manier de zintuigen geprikkeld waardoor een kind lekker kan ontspannen. En in de twee gezellige huiskamers kunnen ze heerlijk met elkaar ontbijten, lunchen en avondeten. Hierdoor is Villa ExpertCare Rijswijk een huis waar ouders en kinderen thuis kunnen zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden