Ga bijvoorbeeld met een arrenslee door het winkelcentrum.
Ga bijvoorbeeld met een arrenslee door het winkelcentrum. (Foto: )

Genieten van kerstsferen bij In de Bogaard

  Cultuur

Door de redactie

Rond de kerstdagen organiseert Winkelcentrum In de Bogaard weer verschillende leuke activiteiten. Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 december kun je genieten van leuke producten en heerlijke hapjes en drankjes bij de kersthuisjes, een ritje maken in de kersttrein of de arrenslee en genieten van prachtige kerstmuziek. It's beginning to look a lot like Christmas!

Rijswijk - Op de foto op een gave kerstschommel? Dat kan woensdag 19 december in de Sterpassage (tegenover Mooon). Nofa Fotografie zal hier, net als vorig jaar, staan met de schommel en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er twee foto's gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor uw eigen gebruik.

Op zondag 23 december kan er een leuke kerstknutsel gemaakt worden met Trias. Schuif gezellig aan tussen 12:30 en 16:30 uur bij deze gratis workshops! Schrijf jouw kerstwens op, stop hem in de kerstbal, versier de kerstbal en hang hem in de boom of geef hem cadeau!

Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 centrum is het winkelcentrum één en al kerst. Tijdens deze vijf dagen staan er op vier plekken in het winkelcentrum huisjes waaruit de lekkerste producten en leukste kerst- en winterartikelen worden verkocht. Verschillende kerstmuzikanten en optredens zorgen voor een extra gezellige kerstsfeer. Tevens is er, voor jong en oud, op zaterdag en maandag een heel leuk treintje dat de hele middag door het winkelcentrum rijdt. Op zondag kun je met een echte arrenslee door het winkelcentrum! Ook kun je zondag sneeuwpop Olaf ontmoeten in de Parade van Koning Winter!

Vrijdag 21 december is er een extra koopavond in het winkelcentrum. De winkels, en ook de kersthuisjes, blijven die dag tot 21.00 uur open. Maandag 24 december sluiten de winkels om 17.00 uur.

Kijk voor alle tijden van de optredens, workshops openingstijden op de facebookpagina van het winkelcentrum of op www.indebogaard.nl
De winkeliers van winkelcentrum In de Bogaard wensen u heel fijne feestdagen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden