Bezoek de tentoonstelling en koop een kunstwerkje
Bezoek de tentoonstelling en koop een kunstwerkje (Foto: )

Leuke kunstzinnige cadeautjes bij KunstKado

  Cultuur

Wie de komende feestmaand een origineel cadeau wil geven, kan een kijkje nemen bij galerie Arti-Shock. Bij de jaarlijkse KunstKado tentoonstelling zijn allerlei kunstzinnige leuke cadeautjes te vinden.

Rijswijk - De KunstKado tentoonstelling heeft weer veel kleine en betaalbare werkjes, ideaal om aan een dierbare te schenken in de feestmaand. Naast het werk van de deelnemende kunstenaars, biedt ook de stockvoorraad van de galerie een ruime keuze. Geen keuze kunnen maken? Het is nu ook mogelijk om iemand een KunstKado cheque te schenken! De KunstKado tentoonstelling wordt geopend op zondag 9 december, om 15.00 uur.

Over Arti-Shock

Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26, op de hoek van de Kerkstraat, in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie KunstKado is geopend van zondag 9 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019. Op woensdagen, donderdagen en vrijdagen is de tentoonstelling open van 13.00 -17.00 uur. Op zaterdagen is de tentoonstelling te bezoeken van 11.00 - 16.00 uur en op de zondagen van 14.00 - 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden