Omdat samen kunst maken leuker is dan alleen.
Omdat samen kunst maken leuker is dan alleen. (Foto: )

Carnavalkunst in de bibliotheek

  Cultuur

De hele maand december exposeren leden van Amateurspalet hun kunstwerken in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk. Zaterdag 1 december om 14.00 uur zal deze tentoonstelling op feestelijke wijze worden geopend. Het thema dit jaar is carnaval.

Rijswijk - Het thema Carnaval benadrukt hoe belangrijk het is dat we samen plezier maken en ons zo gelukkiger voelen. Bij vereniging Amateurspalet ligt van oudsher de nadruk op samen tekenen, schilderen en keramiek maken. Van elkaar kun je leren en inspiratie opdoen. De vereniging laat weten zeer te zijn vereerd dat Prinses Lacta van Carnavalsvereniging De Damzwabbers uit Leidschendam met haar gevolg bereid is om de opening te komen verrichten. Belangstellenden zijn welkom bij dit grootse evenement.

De tentoonstelling is daarna te bezoeken tijdens de openingsuren van de Bibliotheek. De bibliotheek is gevestigd op het Generaal Eisenhowerplein 101, teRijswijk.

Amateurspalet

Bent u geïnteresseerd in de cursussen of andere activiteiten van Amateurspalet dan vindt u meer informatie op www.amateurspalet.nl. In januari beginnen de cursussen weer.

Meer berichten