Foto:

Sinterklaas naar In de Bogaard

  Cultuur

Natuurlijk komt Sinterklaas ook dit jaar, samen met zijn pieten, naar In de Bogaard! Heb jij een verlanglijstje dat je aan hem wil geven? Wil je met Sinterklaas op de foto? Of wil je iets tegen piet vertellen? Kom hen ontmoeten!

Rijswijk - Sinterklaas heeft vorig jaar al laten weten dat hij ook dit jaar weer graag in zijn caravan wil slapen wanneer hij in Rijswijk is! Winkelcentrum In de Bogaard heeft gezorgd dat deze weer klaar staat voor zijn komst.

Sinterklaas is al in Nederland, maar nog niet in Rijswijk. Zondagmiddag 18 november en woensdagmiddag 21 november van 12:30 tot 16:30 uur kunnen Rijswijkse kinderen skypen met Sinterklaas. Dit kan bij de caravan in de Prinsenpassage.

De goedheiligman komt op zaterdag 24 november aan in Rijswijk. Sinterklaas zal starten in Oud-Rijswijk, waarna hij met zijn pieten richting Winkelcentrum In de Bogaard komt. Naar verwachting zal hij omstreeks 14:00 uur afstijgen aan de Steenvoordelaan ter hoogte van de Sterpassage. Hij zal een grote ronde maken door het hele winkelcentrum en de intocht zal feestelijk worden afgesloten in de Terp. Zondag 25 november, woensdag 28 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december is de goedheiligman van 12.30-16.30 uur bij zijn caravan in de Prinsenpassage te vinden! Hier kun je met hem op de foto of je verlanglijstje aan hem geven!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden