Het thema is voedsel.
Het thema is voedsel. (Foto: de Bibliotheek aan de Vliet)

Ruimte op Open Wand

  Cultuur

Ook dit jaar organiseert de Kunstuitleen in november weer een ‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk.

Rijswijk - Van 3 tot en met 30 november stellen de Kunstuitleen en de Bibliotheek aan de Vliet hun wand in de bibliotheek in Rijswijk weer beschikbaar voor alle amateurkunstenaars uit Rijswijk. Het thema is dit jaar ‘Voeding’. Met dit thema sluit de Kunstuitleen aan bij de landelijke leesbevorderingscampagne Nederland Leest met ook als thema ‘Voeding’ ook centraal.

Na de succesvolle vorige edities van de ‘Open Wand’ rekent de Kunstuitleen weer op prachtig werk van de vele amateurkunstenaars uit Rijswijk. Alle kunstvoorwerpen die te maken hebben met het onderwerp ‘voeding’ zijn welkom: schilderijen, zeefdrukken, foto’s, objecten, beelden, enzovoort. Ook kunstwerken buiten het thema ‘Voeding’ zijn welkom.

U kunt uw kunstwerk aanmelden bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl. In verband met de beperkte ruimte adviseren wij u uw kunstwerk snel aan te melden. Van 15 tot en met 29 oktober kunt u uw kunstwerk inleveren bij de Kunstuitleen in Rijswijk. In de folder ‘Open Wand’ staat alle informatie, te vinden in de bibliotheek. U kunt ook kijken op www.bibliotheekaandevliet.nl/openwand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden