Een bijzonder weekend waarin Rijswijkers films kunnen kijken in de Drive-In Bioscoop
Een bijzonder weekend waarin Rijswijkers films kunnen kijken in de Drive-In Bioscoop (Foto: )

Films kijken in Drive-In Bioscoop bij In de Bogaard

  Cultuur

Er komt op 21 en 22 september een Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kun je vanuit je eigen auto de James Bond film 'Spectre' bekijken. Op zaterdag 22 september wordt 'The Blues Brothers' gedraaid. Wil jij hierbij zijn? Je kunt een toegangskaart kopen of winnen!

Rijswijk - Toegangskaarten zijn vanaf maandag 20 augustus te koop voor €15,- per auto, inclusief een hapje en een drankje. Je kunt een toegangskaart kopen bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Wees er snel bij, er zijn beperkt aantal kaarten.

Voor beide avonden zijn 42 toegangskaarten te winnen door een volle spaarkaart in te leveren! In de week van 20 augustus zijn spaarkaarten huis aan huis verspreid. Ook zijn bij alle winkels in het winkelcentrum spaarkaarten te verkrijgen. In de periode van 20 augustus tot en met 16 september ontvang je bij alle winkels in In de Bogaard bij aankoop van minimaal 10 euro 1 sticker. Wanneer je 5 stickers hebt gespaard, is de spaarkaart vol en kan deze ingeleverd worden in de inleverbox in de Prinsenpassage, tegenover J22, onder de roltrap van de MediaMarkt. Op maandag 17 september worden de 84 winnaars bekend gemaakt. Zie ook: www.indebogaard.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden