Wie zijn de finalisten?

  Cultuur

Welke talenten mogen door naar de finale van de Rijswijk Talent Award? Aanstaande vrijdag om 18:15 uur worden de tien finalisten van de Rijswijk Talent Award 2018 bekend gemaakt op het Tollensplein tijdens het Zomerfestival.

Rijswijk - De bekendmaking vindt plaats op het Zomerfeest, tijdens de kick-off van het Strandwalfestival. Tussen 17:00 en 18:00 uur treden er diverse acts op die hebben meegedaan aan de voorrondes van de Rijswijk Talent Award op 23 juni. Het belooft een divers programma te worden met zang en dans. Zo zijn er optredens van bijvoorbeeld Lavitanea Delphinanto op viool, zangeres Katja Kuipers, singer-songwriter Thomas van der Sleen, hiphop van Fantastic duo en het levensliedzanger Hans Evenboer.
De tien gelukkige finalisten mogen tijdens de finale van 29 september in de Rijswijkse Schouwburg strijden om de titel 'winnaar Rijswijk Talent Award 2018'. Kaarten voor de finale kosten €10,- en zijn te koop via de website van de Rijswijkse schouwburg. De uiteindelijke winnaar wint een award, een geldprijs van €500,- (te besteden aan talentontwikkeling), de beschikking over de kleine zaal van de Rijswijkse Schouwburg en mag onder andere optreden op het Strandwalfestival, Zomerfeest en Rijswijks Pracht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden