De eerste editie vorig jaar van de Rijswijk Talent Award was een groot succes. Foto: Christopher A. Dominic
De eerste editie vorig jaar van de Rijswijk Talent Award was een groot succes. Foto: Christopher A. Dominic (Foto: Christopher A. Dominic)

Spannende voorronde Rijswijk Talent Award

  Cultuur

Rijswijk - Zaterdag 23 juni barst de strijd om een finaleplek voor de Rijswijk Talent Award 2018 los. Ruim 100 deelnemers, verdeeld over 45 acts, zetten deze dag hun beste beentje voor om de jury te overtuigen dat zij een plek in de finale verdienen. De acts variëren van solozang tot een koor, van een vioolkwartet tot drum en van klassiek ballet tot moderne dans. Publiek kan de voorrondes bijwonen, een kaartje kost €2,50. De voorrondes vinden plaats om 15:00 uur, 16:15 uur, 19:00 uur en om 20:30 uur in de Trias theaterzaal aan de Cor Ruysstraat 2. Kaarten zijn te koop aan de balie van Trias. Op de dag zelf zijn de resterende kaarten te koop, vol is vol.
Joey Koeijvoets, vorig jaar ook te zien in een duo presentatie tijdens de finale van de Rijswijk Talent Award, presenteert de voorronde. De jury selecteert maximaal 10 acts die doorgaan naar de finale van de Rijswijk Talent Award op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. De Rijswijk Talent Award is een talentenjacht die dit jaar voor de tweede keer plaats vindt. Meer informatie over de Rijswijk Talent Award vind je op www.rijswijktalentaward.nl.

Meer berichten