Logo grootrijswijk.nl


Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen schitteren op een theatertoneel tijdens de musicaldag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen schitteren op een theatertoneel tijdens de musicaldag.

Activiteiten in de meivakantie bij Trias

  Cultuur

Rijswijk - Tijdens de meivakantie kunnen kinderen bij Trias mee doen aan allerlei activiteiten. Deze vakantie begint Trias met een speciale knutselclub. Woensdag 9 mei kan iedereen van zes jaar en ouder meedoen om dieren na te tekenen bij Kinderboerderij het Akkertje. Geiten, koeien, cavia's, herten, konijnen: genoeg dieren om na te tekenen met potlood of houtskool. De deelnemers krijgen van de kunstdocent de nodige uitleg en tips.

Bij de dansdag op woensdag 9 mei kunnen kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar samen met de docent een choreografie maken met verschillende dansstijlen, zoals streetdance, hiphop en moderne dans. Aan het einde van de dag mogen de kinderen optreden voor familie en vrienden.

De musicaldag staat deze vakantie in het teken van Belle & het Beest. Deze musical gaat over liefde, betovering en dromen. Tijdens deze dag gaan kinderen tussen zes en twaalf jaar aan de slag met korte scènes, een dans en een nummer uit Belle en het Beest. Aan het einde van de musicaldag laten de kinderen in de theaterzaal aan familie en vrienden zien wat ze hebben gemaakt. Deze activiteit is op twee locaties: in Leidschendam-Voorburg op maandag 30 april en in Rijswijk op vrijdag 11 mei.

De vakantie-activiteiten zijn inclusief een snack en drinken, de lunch moet zelf verzorgd worden. De kosten variëren van €20 t/m €45. Kijk op www.stichting-trias.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox