Aankomende zaterdag komen Anna en Elsa naar In de Bogaard.
Aankomende zaterdag komen Anna en Elsa naar In de Bogaard.

Zaterdag Kidsdag in In de Bogaard

  Cultuur

In de maand april komen verschillende kinderhelden op bezoek bij In de Bogaard. Ga met ze op de foto en beleef een dag om nooit te vergeten!

Rijswijk - Ga op de foto met de helden uit Frozen, ontmoet Buurman en Buurman of ga langs bij de Bibaboerderij!

Prinsen- en Prinsessendag
Droom jij ervan om een echte prins(es) te zijn? Dat kan op zaterdag 14 april van 12.00 tot 16.00 uur. Op deze dag komen prinses Chloe en Anna, Elsa en Olaf uit Frozen naar het winkelcentrum om dromen uit te laten komen! In een Assepoesterkoets langs de winkels rijden, je laten schminken als een echte prins(es), je nagels laten lakken, meezingen met Chloe's toverkast en een glitter tatoeage laten zetten: het kan allemaal! Uiteraard kun je ook op de foto met Anna, Elsa, Olaf of Chloe.

Buurman en Buurman
Ook Buurman en Buurman brengen met hun kluskeet een bezoek aan In de Bogaard. Dit hilarische duo is geliefd bij jong en oud en het gestuntel van deze twee buurmannen loopt vaak toch weer goed af! Op de foto in de kluskeet, knutselen, springen op het springkussen en gamen: beleef het allemaal op zaterdag 21 april van 11.00 tot 16.00 uur. Zien we jou ook? Ajeto!

Bibaboerderij
Wanneer jij alles wilt weten over het leven op de boerderij, kom dan 28 april van 12.00 tot 16.00 uur langs bij de Bibaboerderij! Er zijn verschillende boerderijspellen te doen, zoals 'koeienvlaai werpen', 'klompenwerpen' en 'eierenlooprace'. Met traptractors kan er bovendien een echt parcours afgelegd worden. Op het Bomenplein vindt een show plaats met Bart, Bibi en de didadiertjes. Ook kun je op de foto met boer Bart en boerin Bibi en hun speciale tractor! Het belooft een heel bijzondere dag te worden, dus zorg dat jij erbij bent!

Al deze kinderhelden zijn te vinden in en/of voor de Prinsenpassage in winkelcentrum In de Bogaard en aan de activiteiten kan kosteloos deelgenomen worden!

Meer berichten