Het Zandkasteel speelt Koning Koos is jarig!

  Cultuur

Koning Koos, Sassa en Toto komen op zondag 25 februari naar de Rijswijkse Schouwburg om de verjaardag van Koning Koos te vieren. Al acht jaar reist Het Zandkasteel met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie. Deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en zingen.

Rijswijk – Spelen is leren! Natuurlijk zijn ook de konijntjes daar en komt de Neuzenkriebeldans voorbij! Na afloop mogen de kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.

Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze een heel mooi en origineel cadeau zelf gaan maken! Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken, maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen. Het wordt één grote verrassing. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen.

Iedereen vanaf drie jaar is welkom om het feestje mee te vieren. Koning Koos is jarig is op zondagmiddag 25 februari om 15.00 uur te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn te reserveren via het theater: www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten