Winnares van vorig jaar, Marin Pols: Ik heb inmiddels meerdere malen in de Rijswijkse Schouwburg gezongen en ook op andere gave locaties muziek mogen maken.
Winnares van vorig jaar, Marin Pols: Ik heb inmiddels meerdere malen in de Rijswijkse Schouwburg gezongen en ook op andere gave locaties muziek mogen maken.

Geef je op voor Rijswijk Talent Award 2018

  Cultuur

De data van de voorronde en de finale van de Rijswijk Talent Award 2018 zijn bekend! De voorronde van de Rijswijk Talent Award 2018 vindt plaats op zaterdag 23 juni en de finale is op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. Na een enorm succesvolle eerste editie in 2017, krijgt ook in 2018 talent de kans om te schitteren op het podium van de Rijswijkse Schouwburg.

Rijswijk - De talentenjacht is voor iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten. Dus ben je goed in zang, dans, stand-up comedy, cabaret, breakdance, acteren of muziek maken? Alleen of met anderen? Geef je dan op. Kijk voor de deelname-voorwaarden op www.rijswijktalentaward.nl.

Tijdens de voorronde in juni worden tien kandidaten door een vakkundige jury geselecteerd voor een plekje in de finale. De winnaar van de Rijswijk Talent Award wint niet alleen de felbegeerde award, maar ook optredens en een geldprijs om te besteden aan zijn of haar talent. Winnaar van de Rijswijk Talent Award 2017 Marin Pols, heeft sinds de finale-avond diverse optredens achter de rug. Zo was zij te zien op het hoofdpodium van het Strandwalfestival, als zangeres bij Bill Bakers Party Time in de Rijswijkse Schouwburg en tijdens Lovely Ladies aan de Vliet. Zaterdag 24 maart is Marin te horen op het locatiefestival Rijswijks Pracht. Marin Pols: "Ik vond het erg leuk om mee te doen en voelde me vereerd dat ik heb gewonnen. Ook achter de schermen was het gezellig, ik heb allemaal getalenteerde mensen leren kennen. Ik heb door het winnen van de Rijswijk Talent Award veel optredens kunnen doen. In de toekomst wil ik nog meer muziek maken, meer optreden en vooral ook meer eigen muziek gaan schrijven."
Inschrijven kan via www.rijswijktalentaward.nl. De organisatie is in handen van Trias i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os en Just Dance Studio.

Meer berichten