Aston Brothers staan in het theater met Enfants Terribles. Foto: Tim Klaase
Aston Brothers staan in het theater met Enfants Terribles. Foto: Tim Klaase (Foto: Tim Klaase)

De Règâhs en Aston Brothers in schouwburg

  Cultuur

Volgende week staan er twee ludieke voorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg. Bekijk voor de laatste keer de successhow Enfants Terribles van de Aston Brothers of vier het tienjarig bestaan van De Règâhs!

Rijswijk – Enfants Terribles is bejubeld door pers en publiek en daarom komen de Ashton Brothers op dinsdag 20 februari om 20.15 uur nog een keer naar de Rijswijkse Schouwburg met deze successhow.

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre Facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Welkom bij de nieuwste show van de Ashton Brothers, ENFANTS TERRIBLES!

De Règâhs
In '10 jaar de Règâhs' blikt de groep terug op deze veelbewogen tijd en gunt het publiek een kijkje achter de schermen. Vol zelfspot en Haagse humor nemen zij zichzelf en de hele wereld op de Haagse hak. Op 23 februari te zien in de Rijswijkse Schouwburg.
Het begon ooit als grap. Flamenco gitarist en Hagenees Johan Frauenfelder hertaalde twee Spaanse liedjes naar het Haags en bracht ze als dubbelsingle op de markt en ging nietsvermoedend op vakantie naar Spanje. Eenmaal terug wist hij niet wat hem overkwam. De pers, radio, televisie waaronder DWDD en TV West, iedereen wilde weten waar die Règâhs ineens vandaan kwamen.
Nu, 10 jaar later, is de groep één van de bekendste theatergroepen uit Den Haag die met veel succes door Nederland toert. Ze spelen een soort Bes-Tof de Règâhs met hun allergrootste hits en favoriete ballades. Want er valt altijd veel te lachen maar het zal niemand ontgaan dat er ook heel gevoelig en vakkundig gemusiceerd wordt en menigeen moet soms een traantje wegpinken. En na deze 10 jaar? Gaat de groep vrolijk verder want er zijn al weer talloze plannen…. maar daarover latâh! Dit feessie mag u niet missuh! Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten