Projektkoor Rijswijk Foto: Pr
Projektkoor Rijswijk Foto: Pr (Foto: Hans Ouwerkerk)

Projektkoor Rijswijk brengt een ode aan de liefde

  Cultuur

Salut d'amour oftewel 'ode aan de liefde’. Het is de titel van een nieuw concert van Projektkoor Rijswijk. Het concert is op zondagmiddag van 4 februari om 15.00 uur in de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk.

Rijswijk - Het concert bestrijkt zo’n 500 jaar licht klassieke muziek van onder andere Rutter, Bach, Mozart, Jenkins, Elgar en Lauridsen. De burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, gaat het openingswoord spreken.

Na het Keltische concert heeft het Projektkoor Rijswijk gekozen voor een concert met licht klassieke muziek met het thema 'Liefde': voor de natuur, voor God en liefde voor elkaar. Hoe kun je de liefde beter laten spreken dan via muziek? Het wordt dan ook een ‘licht’ concert met een afwisselend repertoire. De burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, opent het concert. Het koor wordt begeleid door talentvolle jonge musici: mezzosopraan Vita van der Dussen en een strijkersensemble van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dirigent is Michel Hogenes. Vaste begeleider op de piano is Alina Konstantinova. Het Projektkoor Rijswijk is bijna 25 jaar een veelzijdig koor in Rijswijk. Ieder project wordt een nieuw concert waarin het koor een thema uitwerkt tot muziektheater met zang, kleding, decors en regie.

Kaarten €15,-, bestellen via kaartverkoop@projektkoorrijswijk.nl of verkoop aan de zaal.

Meer berichten