Ron Bulters geeft een rondleiding over The Beatles in Museum Rijswijk.
Ron Bulters geeft een rondleiding over The Beatles in Museum Rijswijk.

Rondleiding over The Beatles door Ron Bulters

  Cultuur

In het een na laatste weekend van de tentoonstelling 'The Beatles, foto's van Robert Whitaker' geeft de voorzitter van de Beatlesfanclub een rondleiding in Museum Rijswijk. Kom zondag 14 januari langs en maak kennis met de verhalen van Ron Bulters.

Rijswijk - Op zijn 14e jaar hoorde Ron Bulters op school het liedje 'When I'm sixty-four' van The Beatles en was meteen gegrepen door de muziek. Dit zou uiteindelijk bepaald niet zijn favoriete nummer blijven, maar er was iets in de achtergrondzang dat hem triggerde.

Voor Ron Bulters bleek dit het startpunt te zijn voor het verzamelen van albums die met The Beatles te maken hebben. Dit resulteerde uiteindelijk vorig jaar in een ommezwaai van werk als belastingadviseur naar het runnen van een platenzaak in Alkmaar, Pop-eye/Velvet Music.

Als voorzitter van de Beatlesfanclub raakt Ron Bulters niet uitgepraat over The Beatles en zal zijn kennis en liefde voor de band graag met u delen op zondag 14 januari om 15.00 uur. En wie weet krijgt u nog te horen wat dan wél zijn favoriete Beatles nummer is…

De kosten voor de rondleiding bedragen € 5,-, exclusief entree museum. U kunt u aanmelden via Astrid Huitker: stuur een e-mail naar a.huitker@museumrijswijk.nl of bel naar 070-3903617.

Meer berichten