Logo grootrijswijk.nl


Leerlingen van Balletstudio Karin den Os geven een uitvoering in de Rijswijkse Schouwburg. Foto PR
Leerlingen van Balletstudio Karin den Os geven een uitvoering in de Rijswijkse Schouwburg. Foto PR

Leerlingen Karin den Os dansen in Schouwburg

  Cultuur

Ruim 150 leerlingen van Balletstudio Karin den Os geven op zaterdag 11 en zondag 12 november aanstaande een leerlingenuitvoering in de Rijswijkse Schouwburg. Wethouder Marloes Borsboom opent de voorstellingen van de Rijswijkse balletstudio.

Rijswijk - De voorstelling, getiteld CHOREIA THEOON, bevat de afwisseling die elke bezoeker van de dansstudio gewend is. Klassiek ballet, moderne dans, hiphop en streetdance zijn stijlen die u worden gepresenteerd in een voorstelling, geïnspireerd door de oude Griekse Olympiërs. Kaarten à €18,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Rijswijkse Schouwburg. Balletstudio Karin den Os is de oudste en grootste balletstudio in Rijswijk. De balletschool voor amateurdansers bestaat 48 jaar en is gevestigd aan de Bilderdijklaan in Rijswijk.

Voor bijna alle leeftijdsgroepen heeft de school een aanbod dat bovendien ook gevarieerd is in stijlen. Enthousiaste docentes verzorgen de lessen in kleine groepen met maximaal veertien leerlingen. Geregeld presenteren zij het verworven kunnen: zowel bij evenementen als het Strandwalfestival, Rijswijks Pracht, het Zomerfeest in Oud-Rijswijk en de Kerstparade, als ook eens per twee tot drie jaar in een leerlingenuitvoering in de Rijswijkse Schouwburg.

Meer weten?

Kijk op www.balletstudio.nl

Meer berichten

Shopbox