Logo grootrijswijk.nl


Vanaf november kunnen amateurkunstenaars hun kunstwerk aanleveren voor de tentoonstelling.
Vanaf november kunnen amateurkunstenaars hun kunstwerk aanleveren voor de tentoonstelling.

Laat uw kunstwerk zien bij Kunstuitleen

  Cultuur

Amateurkunstenaars uit Rijswijk kunnen in november meedoen aan de 'Open Wand-tentoonstelling' bij de Kunstuitleen in Rijswijk. Van 11 tot en met 30 november stellen de Kunstuitleen en de bibliotheek hun 'wand' beschikbaar voor amateurkunstenaars uit Rijswijk.

Rijswijk - Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de kunstbeweging De Stijl in Leiden is opgericht. Piet Mondriaan was één van de kunstenaars uit deze kunststroming. Daarom worden kunstenaars uitgedaagd een kunstwerk aan te leveren met als thema 'Mondriaan en De Stijl'. Het thema is niet verplicht, als u liever kiest voor een ander thema. Kunstenaars kunnen hun kunstwerk tot en met dinsdag 7 november inleveren. Op zaterdag 18 november is de opening van de tentoonstelling.
De 'Open Wand-tentoonstelling is voor en door Rijswijkers. Er is beperkt ruimte, dus meld uw kunstwerk zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl. Geef het formaat van het kunstwerk aan (maximaal 70 x 90 cm) en mail een foto van het kunstwerk in jpeg-formaat. Het kunstwerk moet indien nodig ingelijst worden. Het ophangsysteem moet aan de achterzijde van het kunstwerk beschikken over overdwars een metaaldraad. Van 30 oktober tot en met 7 november kunt u uw kunstwerk inleveren bij de Kunstuitleen.

Reageer als eerste
Meer berichten