Vrijwillig Nederlandse les geven? Het kan bij Het Taalhuis. Foto: de Bibliotheek aan de Vliet
Vrijwillig Nederlandse les geven? Het kan bij Het Taalhuis. Foto: de Bibliotheek aan de Vliet (Foto: de Bibliotheek aan de Vliet)

Vrijwillig Nederlandse les geven voor Het Taalhuis

Het Taalhuis van de Bibliotheek aan de Vliet zoekt enthousiaste vrijwilligers voor Taalvisite in Rijswijk en gemotiveerde taalmaatjes voor Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Rijswijk- Het Taalhuis zoekt 12 vrijwilligers voor Taalvisite in Rijswijk. Taalvisite is een project dat zich richt op het verkleinen van taalachterstand bij gezinnen met kinderen tussen de twee en twaalf jaar. Als vrijwilliger gaat u gedurende vijftien weken één keer per week bij een gezin op ‘visite’ in Rijswijk. Tijdens deze visite van een uur leest u de kinderen van het gezin voor en doet u ook andere taalactiviteiten. Het gaat hierbij om het stimuleren en bevorderen van taalontwikkeling en leesplezier voor kinderen. Daarnaast begeleidt u de ouders in taal- en leesvaardigheid. Zo merken zij hoe belangrijk lezen is. Met Taalvisite zorgt u ervoor dat ouders de juiste tips krijgen om hun kinderen op een betrokken en actieve manier te ondersteunen.

Meer informatie en aanmelden


Vragen over of aanmelden voor Taalvisite? Neem dan contact op met Isabel Tirado: 070 – 240 0 250 of itirado@bibliotheekaandevliet.nl. Aanmelden kan tot 17 september. De kennismakingsgesprekken zijn in week 39.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden