Galerie Arti-Shock organiseert leuke nevenactiviteiten tijdens de expositie van 'The Juror Does Not Weed'.
Galerie Arti-Shock organiseert leuke nevenactiviteiten tijdens de expositie van 'The Juror Does Not Weed'. (Foto:Arti-Shock)

Nevenactiviteiten bij expositie 'The Juror Does Not Weed'

Tijdens de expositieperiode van ‘The Juror Does Not Weed’ worden leuke  nevenactiviteiten georganiseerd. Zo kan men t/m 31 juli (18 uur) deelnemen aan het evenement ‘Collage Kunstpost’ via Facebook. Juliette Pestel, een van de deelnemende exposanten, organiseert dit evenement. Na betaling ontvang je een link naar een geheime facebookgroep van Atelier Juliette Pestel, waar de workshop online te zien is. Een selectie van ingezonden foto’s van het werk zal op de facebookpagina van The Juror geplaatst worden. Het werk wat naar de galerie gestuurd is zal in de laatste week van 17-20 augustus in de etalages gepresenteerd worden. Aanmelden kan via info@juliettepestel.com.

Rijswijk - Op vrijdag 31 juli zal een gefilmde presentatie ‘Alpheus en Arethusa’ van Eline Tydeman geplaatst worden op Facebook en YouTube. Eline Tydeman wordt in ‘The Juror Does Not Weed’ vertegenwoordigd met een schilderij en een drietal aquarellen. De aquarellen zijn onderdeel van haar dichtbundel ‘Ontsnapte Woorden’ waarvan enkele exemplaren in de Galerie voorhanden zijn. Een link naar de YouTube film zal tevens op de website van galerie Arti-Shock (www.arti-shock-rijswijk.nl) en organiserend kunstenaar Sonja van der Burg (www.sonjavanderburg.nl) geplaatst worden.

‘En Nu Jij’: in de galerie zijn voor de geïnspireerde bezoeker retour enveloppen om reacties op de expositie te geven welke van 17 t/m 20 augustus in de etalages gepresenteerd zullen worden. Inleveren hiervan kan tot zondag 16 augustus.

Reservering galeriebezoek

Iedereen is welkom, om zeker te zijn van een vrij bezoekmoment kun je voorafgaand reserveren via: www.supersaas.nl/schedule/thejurordoesnotweed.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden